Hitta hit

Nolia Trädgård hålls 22-24 april 2022 i Noliahallarna i Umeå

Vi har en stor parkering i anslutning till mässhallarna, men du får gärna åka buss eller ta en promenad. Nolias mässhallar ligger bara 10-15 minuters promenad från Renmarkstorget i Umeå.

Tågerbjudande

I stolt samarbete med Vy och Norrtåg kan vi erbjuda dig som mässbesökare ett miljövänligt och bekvämt resealternativ. Ta tåget till Nolia Trädgård och få rabatt på både tågbiljetten och inträdet till mässan!

Ange koden Trädgårdsmässan2022 och få 30% på ordinarie pris. Giltig: 21-24 April
Tågbiljett med rabatt bokas på www.norrtag.se genom att fylla i koden i fältet för kampanjkod. 
Visa upp biljetten i mässans kontantfria kassa så får ni även 20 procents rabatt på inträdet till Nolia Trädgård (ni betalar 80 kr).

Buss

Buss nr 1, 7 och 81 avgår från Vasaplan. 

Så här hittar du hit med bil

Vi finns på Signalvägen 3, Umeå. Karta till mässområdet hittar du här.

Samåkning

Läs mer om samåkning här!

Varmt välkommen till mässan!

Nolia Trädgård, Signalvägen 3, 903 22 Umeå

Vad tycker andra?

Petra Molin, butikschef

Nolia Trädgård är en av de få stora trädgårdsmässor vi har i Norrland. Den är jättetrevlig och drar mycket folk. Det är också den största trädgårdsmässan vi är med på i norra Sverige. Vi är med för att marknadsföra oss och visa upp vårt stora utbud av växter, men vi försöker också ha med växter till mässan som vi inte normalt inte tar hem till butik.

Petra Molin, butikschef, Granngården, Umeå

Katharina och Bosse Nilsson

Nolia Trädgård har verkligen varit bra för oss. Mässan gör det möjligt att marknadsföra oss och att träffa nya kunder som sedan besöker oss i Tavelsjö. Dessutom har mässan ett mycket bra upptagningsområde med besökare från de fyra nordligaste länen.

Katharina och Bosse Nilsson, Blåeld, Tavelsjö