Balkongutställning

Vi erbjuder dig att inreda en balkong. Ett roligt och kreativt sätt att få besökarna att inspireras av just ditt företag!  

Årets balkongtema är Mat & Prat

På vår balkong/veranda/farstubro vill vi umgås med familj och vänner samt äta gott. Det ligger i tiden att odla egna grönsaker och kryddor – sätt potatis i en hink, häng tomatplantor på väggen och gör en kryddhylla nära till hands. Sitta länge på kvällen i midnattssolens sken.

Förutsättningarna

Välj på följande balkongstorlekar: 2x2, 2x3 eller 2x4.  Ingen kostnad för ytan, den står Nolia för. Väggarna målas i önskad kulör. Golvet består av trätrall och även här målar vi i önskad färg. Taket består av armeringsjärn (för hängning av t ex amplar, lampor etc). 4 spotlights ingår. 

All inredning och växter står balkongkreatören för. Tänk på att ha extra växter (en del kan behöva bytas ut under mässans gång). Monterskiss och färgnummer  ska vara Nolia tillhanda senast 1 april 2018.  Vi vill då också få veta vad du döper din balkong till, så att vi kan ta fram en balkongskylt. 

Tävling

Besökarna får rösta fram ”Bästa balkong” och den vinnande balkongen presenteras på scenen på söndagen. Ära och diplom delas ut och besökarna tävlar om fina trädgårdsböcker.

 

Fyll i din intresseanmälan här nedan