Ställ ut på Nolia Trädgård

Våra utställare och besökare tycker om att delta på Nolia Trädgård. Det säger både de och den statistik vi samlat in.

Nolia Trädgård är en mötesplats som årligen samlar 7000 besökare. Hit kommer alla som gillar trädgård, inredning och mat.

Att ställa ut ger fördelar!

Här kan du sälja och demonstrera dina produkter, stärka ditt varumärke och profilera dig, testa och visa nyheter, knyta nya kontakter och träffa dina kunder samt ge tips och idéer till nyfikna besökare.

Produktområden

Allt som rör trädgården och trädgårdsskötsel; frön, lökar, sticklingar, plantor, blommor, redskap, maskiner, uterum, växthus, pooler, utomhusspa, solskydd, möbler, grillar, trädgårdskonst, belysning, tidskrifter, rådgivning, utbildningar med mera…

Här får besökarna inspiration, nya kunskaper  och möjlighet att handla växter och mycket annat till trädgården, altanen, balkongen eller fönsterbänken. Mässan genomförs i Umeå i april varje år.

Vi har samlat instatistik från våra mässor. Den senaste statistiken är från 2013, men säger en hel del om vad utställarna och besökarna tycker om mässan.

Helt klart den trevligaste mässan att ställa ut på”, var ett av intrycken som skickades in i vår enkät.

Besökarna stannar länge och handlar på mässan. Det ser vi för att över hälften av besökarna stannar på mässan längre än tre timmar. 88 procent av besökarna handlade något på mässan och 24 procent handlade för över 500 kronor.

76 procent tycker att det var ett självklart beslut att ställa ut på Nolia Trädgård

Ungefär lika många lyckade uppfylla, eller överträffa målen.

Dessutom tyckte långt över 90 procent att besökarantalet var tillfredsställande eller bättre. Över 30 procent tyckte det var mycket bra.

85 procent av utställarna tyckte att utställarkvaliteten var bra eller mycket bra.

Hela 92 procent tyckte att helhetsintrycket var bra eller mycket bra.

 

Kristin Olsson, projektledare

 

 

Boka din monter till Nolia Trädgård

Nolia Trädgård är Norrlands egen trädgårdsmässa som arrangeras för sjätte gången. Alla har vi en trädgård; på tomten, balkongen, uteplatsen eller fönsterbrädan. Norrlands egen trädgårdsmässa är en plats där vi träffas av vitt skilda orsaker men med ett gemensamt intresse för odling och trädgård.

Boka monter