Presentationsfilm av och med utställare till sociala medier

I marknadsföringen av Nolia Trädgård i våra sociala medier (Instagram https://www.instagram.com/noliatradgard/ & Facebook https://www.facebook.com/NoliaTA) vill vi involvera och presentera er utställare. Vi vill att besökarna redan innan mässan startar ska få lära känna er utställare lite bättre, samt att ert företag ska få möjlighet att synas och marknadsföras inför mässtart. Detta kommer vi att göra i videoformat då det är ett mycket effektivt sätt att nå ut i sociala medier samt för att bygga relationer utställare och besökare emellan. Att vara med och synas i våra kanaler på detta sätt är helt kostnadsfritt och ett samarbete vi vill göra tillsammans med er. Kraften i sociala medier är också att göra saker tillsammans - och därför vill vi också uppmuntra er att återanvända detta material även i era egna kanaler för att ni även ska nå ut till erat befintliga nätverk. 

Instruktioner

Spela in ett kort filmklipp på 15-60 sek (viktigt att ej överskrida denna tid!) i stående format där du/ni pratar direkt till mässbesökarna och berättar att ni ska vara med på Nolia Trädgård. Börjar med att säga vad du/ni heter och vilket företag ni representerar (T.ex. ”Hej – Lotta från ”företagets namn” här…”). Berätta sedan kortfattat om ert företag så att besökarna snabbt får lära känna er – ni kan t.ex. ge exempel på vad besökarna kommer att få se/möta i just eran monter på Nolia Trädgård.

Filmen får gärna spelas in i er arbetsmiljö och ha en ”mitt i vardagen”-känsla. Att filma med telefonen fungerar därmed utmärkt (kom ihåg att filma i stående format). Om möjligt – försök att filma när det är ljust ute/i lokalen för bästa videokvalitét. 

Stillbild/Porträttbild

Ta en stillbild/porträttbild med dig/er som medverkar i filmen – förslagsvis i samband med att ni filmar – som vi kan använda för att göra en så kallad thumbnail/startbild som syns i flödet innan filmen spelas upp.

Skicka in er film

Vi kommer att presentera er utställare löpande med start omgående. Vi önskar därför att få in er film så snart som möjligt för att vi ska kunna planera och publicera så många som möjligt fram till mässans start (kommer er film in för sent är det inte säkert att den kommer att få plats i inläggsplaneringen och administrationsprocessen den ska hinna gå igenom).

Filmen kommer att publiceras på vår Instagram och Facebook. Om ni finns på dessa kanaler vill vi självklart tagga er så att besökarna kan kika in på era kanaler också – skicka därför även med namnen på era Facebook/Instagram-sidor.

Checklista att skicka in:
- Filmen (stående 15-60 sek) 1080x1920px
- Namn på ert företag samt insta/fb-sida
- Stillbild/porträtt till thumbnail 1080x1920px

Mejla ert material till: sissi.oquist@nolia.se (Obs! Skriv "Film Nolia Trädgård" i ämnesraden)

OBS! Sista datum för leverans till Sissi är söndag 26 mars.