Sara Bäckmo klar för Nolia Trädgård 2021

Sara Bäckmo, som driver Nordens största trädgårdsblogg på sarabackmo.se och har gett ut fem böcker om grönsaksodling, är klar för nästa års Nolia Trädgård.

– Jag har längtat efter att komma hit! För mig är det alltid spännande att möta odlare som ägnar sig åt sin passion på platser med andra förutsättningar än min egen trädgård, säger Sara Bäckmo.

Just nu jobbas det för högtryck inför nästa års jubileumsmässa, då Nolia Trädgård fyller 10 år. En av inslagen är klar, att Sara Bäckmo kommer.

Hon är en drömföreläsare som vi är jätteglada över att få till mässan, säger Kristin Olsson, projektledare för Nolia Trädgård.

I sin blogg berättar Sara Bäckmo allt om hur en vanlig trädgård förvandlas till ett läckert trädgårdsskafferi som förser sex personer med grönsaker – året om. Hon har också gett ut fem böcker om grönsaksodling och är i vår aktuell med en ny bok – Skillnadens Favoriter.

 

– Att Sara Bäckmo kommer visar än en gång att vi etablerat oss som den viktigaste trädgårdsmässan i Sverige norr om Stockholm och ett kunskapscentrum för trädgårdsintresserade i både Norrland och Österbotten, säger Kristin Olsson, projektledare för Nolia Trädgård.