Utställare och besökare eniga – bästa Nolia Trädgård hittills

Nolia trädgård hyllas av både utställare och besökare. Sociala medier fylls av positiva omdömen och utställarna är nöjda.

– Vi är jättenöjda. Det har varit mycket bättre än någon gång tidigare, säger Bosse Nilsson på Blåeld, en av utställarna som varit med flera år.

Bosse Nilsson berättar att de alltid haft bra mässor och bland annat sålt 600-700 näckrosor i keramik men också mycket av Katharina Nilssons egentillverkade saker.

Sociala medier fyllts av kommentarer som ”Mycket fint och många vackra trädgårdspynt – habegäret visste inga gränser.” till omdömen som ”Supertrevligt med mycket fina fynd. Nästa års mässa redan bokad.”

– Det är en jättetrevlig mässa. Jag är återkommande besökare, säger Annika Andersson från Umeå.

– Men det är inte jag. Jag är här för första gången, fyller Christina Jönsson i, också Umeå.

Hon som säger att det är Annika Andersson som fått henne att besöka mässan.

– Jag tycker mässan är väldigt bra med stor variation på utställarna med mycket plantor och andra trädgårdsgrejer, säger Christina Jönsson.

Erika Jonsson, ägare av butiken Presenta i Umeå, som är med för första gången på Nolia Trädgård tycker det var rätt beslut att vara med som utställare.

– Totalt är vi jättenöjda med bra reklam för butiken. Vi har även sålt mycket, säger hon och tror att medverkan på mässan kommer att ha effekt långt efter att mässan slutat.

Leif Blomqvist på Blomqvist plantskola i Lepplax utanför Jakobstad hade höga förväntningar innan mässan.

– Våra förväntningar har överträffats och är nöjda både med arrangemanget och med vår försäljning. Vi visste inte hur mycket vi skulle ta med oss och trodde nog att vi var lite övermodiga, men vi träffade ganska rätt, säger han.

Även andra utställare var nöjda:

– Det har gått över förväntan. Arrangemanget tycker jag är väldig bra och har stil, säger Rolf Mattsson som tillverkar minikultivatorn Kulting.

– Vi kan inte vara annat än nöjda. Det är första gången vi är med, men det har gått över förväntan och vi har fått jättemycket uppmärksamhet. Det har varit väldigt roligt helt enkelt, säger Daniel Grankvist på blomsterhandeln Linné och Grankvist.