Hyr utrustning ​

Hos oss kan du hyra stor del av utrustning till ditt mässdeltagande eller till ditt eget arrangemang. Vi har ett bra sortiment av standardutrustning men kan också ordna det mesta.

Vi vill att det ska vara enkelt att delta på eller anordna en egen mötesplats. Därför har vi ett stort utbud av de möbler eller utrustning ni kan behöva. Det kan vara eluttag, stolar, bord, mattor, ståbord, scenelement och mycket annat.

Det blir snabbt och enkelt för att beställa allt från en leverantör som dessutom har bra priser! Om du är osäker, ta kontakt med oss så tidigt som möjligt. Vi löser det mesta även under mässan, men det är mycket enklare att ge svar och hitta lösningar innan mässan börjar. Lägg din beställning i vår montershop
så finns allt på plats när mässan börjar. Glöm inte att ange din bokningsreferens som finns på bokningsbekräftelsen. 

Hyr tekniker och byggare

Vi kan även hyra ut personal som tillsammans med er ser till att all teknik fungerar så att förutsättningarna blir de allra bästa för ert deltagande

Två saker du bör tänka på

Gör din beställning i god tid.
Om du är osäker på vad du behöver, ring till oss så hjälper vi dig. 

Boka din monter redan idag!

Har du en nyhet du vill släppa eller en helt ny produkt att lansera? Då är Noliamässan den perfekta platsen. Via våra kanaler får du även hjälp att nå ut till både allmänhet och media. Boka din monter redan idag!

oops!

Sidan håller just nu på att byggas. Kontakta oss om det uppstår något problem.

info@nolia.se