Marknadsför mässan

I marknadsföringen av Nolia Trädgård på vår Facebook och Instagram vill vi involvera och presentera er utställare. Vi vill att besökarna redan innan mässan startar ska få lära känna er utställare lite bättre, samt att ert företag ska få möjlighet att synas och marknadsföras inför mässtart. Detta kommer vi att göra i videoformat då det är ett mycket effektivt sätt att nå ut i sociala medier samt för att bygga relationer utställare och besökare emellan. Att vara med och synas i våra kanaler på detta sätt är helt kostnadsfritt och ett samarbete vi vill göra tillsammans med er. Kraften i sociala medier är också att göra saker tillsammans – och därför vill vi också uppmuntra er att återanvända detta material även i era egna kanaler för att ni även ska nå ut till ert befintliga nätverk.

Instruktioner

Spela in ett kort filmklipp på 15-60 sek (viktigt att ej överskrida denna tid!) i stående format där du/ni pratar direkt till mässbesökarna och berättar att ni ska vara med på Nolia Trädgård. Ni kan t.ex. börja med att säga vad du/ni heter och vilket företag ni representerar (T.ex. ”Hej – Lotta från ”företagets namn” här…”). Berätta sedan kortfattat om ert företag så att besökarna snabbt får lära känna er – ni kan t.ex. ge exempel på vad besökarna kommer att hitta i er monter på mässan eller dela med er av något ut er expertis. 

Filmen får gärna spelas in i er arbetsmiljö och ha en ”mitt i vardagen”-känsla. Att filma med telefonen fungerar därmed utmärkt (kom ihåg att filma i stående format). Om möjligt – försök att filma när det är ljust ute/i lokalen för bästa videokvalitet. 

(Obs! Vi vill att det är personer med i bild som pratar – filmer med endast bilder & text kommer inte att publiceras.)

Checklista att skicka in:

  • Filmen (stående 15-60 sek) 1080x1920px
  • Porträttbild från filmtillfället (högupplöst eller minst 1080×1920 px) som vi kan använda för att skapa en omslagsbild (Obs! Lägg inte till några texter eller logotyper på denna – vi kommer att skriva ert företagsnamn i en enhetlig design för att passa in i Nolia Trädgårds flöde)
  • Länk till er Facebook/Instagram (förslagvis i ett worddokument) så att vi kan tagga er.

Skicka in er film

Vi kommer att presentera er utställare löpande med start omgånde. Vi önskar därför att få in er film så snart som möjligt för att vi ska kunna planera och publicera så många som möjligt fram till mässans start. Sista inlämningsdatum är fredag 22 mars.

Obs! Sista inlämningsdatum är fredag 22 mars.

Se här några exempel från Nolia Trädgård 2023:

Sociala medier

Här nedan finns bilder som ni gärna får använda i sociala medier för att marknadsföra mässan tillsammans med oss. Om ni själva vill kan ni lägga in er logotyp som i det första exemplet nedan, annars postar ni dem bara som de är. Vi ses på mässan!

Ladda ner bilderna på länkarna nedan:

Bild 1
Bild 2
Bild 3
Bild 4

Logotyp

Här kan du hämta logotyper som du fritt kan använda i din marknadsföring av mässan.

oops!

Sidan håller just nu på att byggas. Kontakta oss om det uppstår något problem.

info@nolia.se